Kok opp alle ingrediensene bortsett fra sjokoladen under omrøring. Dette tar ca. seks minutter.

Press massen ut i en form, f.eks. en brødform.

Avkjøl helt, og sett den så i fryseren i ca to timer. Er det minusgraden så kan du også bare sette den ut et par timer.

Skjær den i passende biter.

Smelt sjokoladen i vannbad sammen med delfiafett eller kokosolje. Det lønner seg å ha sjokoladen i en metallbolle. Når sjokoladen har blitt blank og fin kan du dyppe bountybitene i den. Sett dem i kjøeskap når de har blitt dekket helt med sjokolade. 

Husk å oppbevare dem i kjøleskap.

 

Utstyr


2 dl koksmelk (1dl kan erstattes med fløte eller H-melk)

50 g smør

1dl lys sirup

2ss sukker

200 g kokos

2-300 g kokesjokolade eller melkesjokolade

1 spiseskje kokosolje eller delfiafett

Gryte

Metallbolle

Komfyr

Kniv