Kabbadi er nasjonalsport i Bangladesh og regionspill i Punjab og Andhra Pradesh i India.

Del speiderne inn i to lag. Lag en bane på ca 10m x 13m og marker en linje på midten. La hvert lag stille seg på hver side slik at de står ovenfor hverandre.

Hvert lag må utpeke en lagdeler som bestemmer hvem som skal være "raider". "Raideren" skal over til motstanderens banehalvdel mens han roper "Kabaddi" på utpust. "Raideren" må berøre en motspiller før han går tom for luft (slutter å rope kabbadi). Dersom han går tom for luft kan motspillerne ta "raideren".

Når "raideren" har berørt en motspiller, skal den som blir berørt prøve å hindre "raideren" i å komme seg tilbake til laget sitt. Dersom motspilleren klarer å legge "raideren" i bakken i 10 sekunder får laget et poeng. Klarer "raideren" å komme seg tilbake til laget sitt får laget to poeng.

Noe til å markere linjen og banen.