Denne oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Global.

Kok eggene i syv min, til de blir harde.
Lag noen kutt i de ferdig renskede eggene, og putt dem i en stekepanne med mye soyaolje og litt chili.
Stek til de får en lysebrun farge.
Stek løk til den blir lysebrun.
Ha i knust ingefær, turmuri, salt, og litt vann.
La krydderblandingen og løken stå og surre i ca to min, til det blir litt tørrere.
Putt eggene i krydderblandingen.
Tøm melken i pannen.
La det stå og trekke i 4-5 min til melken blir litt tjukkere.
Ha i en dæsj kanel på slutten.

Utstyr


Ingredienser til fem personer:

5 Egg

Soyaolje

3-4 løk

1 dl melk

1 ss knust ingefær

1 ts turmuri (gult krydder)

4 ts salt

Ein dæsj kanel

2 ts chili

Stekepanne

Bål eller komfyr