BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.

SLIK GJØR DU

  1. Ha kokosolje, kakao og sukker i en gryte.
  2. Varm opp mens dere rører til sukkeret er løst opp.
  3. Tilsett vaniljepulver og rør godt.
  4. Rør mens massen kjøler seg litt ned.
  5. Hell sjokoladen i former og la den stivne i kjøleskapet. 
     

TIPS: Hvis dere vil ha for eksempel tørket frukt, nøtter eller lignende i sjokoladen, kan dere ha det i røra mellom punkt 4 og 5. 
 

UTSTYR

Oppskriften blir omtrent 150 g ferdig sjokolade.

Ingredienser

  • 100 g kokosolje
  • 1 ts vaniljepulver
  • 5 ss sukker
  • 50 g kakao
  • Eventuelt nøtter, tørket frukt eller lignende

Annet utstyr

  • Kjele
  • Sjokoladeformer
  • Slikkepott
  • Noe å røre med
  • Vekt
  • Spiseskje