BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. I oppskriften står det reinsdyrskav, men dere kan bruke andre typer kjøtt om dere ønsker det.

SLIK GJØR DU

  1. Skjær opp løk og sopp i passe store biter.
  2. Ha smør i en kjele og stek kjøttet.
  3. Hell i vann og buljongterning og la det koke i 5 minutter. 
  4. Ha Creme Fraiche oppi og kok opp. 
  5. Smak til med salt, pepper og knuste einerbær.
  6. Server gjerne med kokte poteter, tyttebærsyltetøy og brokkoli. 
     

UTSTYR

Oppskriften holder til 4 gode porsjoner.

Ingredienser

  • 2 løk
  • 200 gram sjampinjong
  • 2 ss smør
  • 2 dl vann
  • 1 buljongterning
  • 1 beger Creme Fraiche
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 5 einerbær
  • 1/kg reinsdyrskav eller annet egnet kjøtt
  • Eventuelt potet, tyttebærsyltetøy og brokkoli

Annet utstyr

  • Kniv
  • Kjele
  • Skjærefjøl
  • Bål, stormkjøkken eller komfy