Pefftival er en speiderfestival med råe konserter og leirbål. På dagene blir det spennende workshops og aktivitetsøkter, og alle måltider holdes i et stort felles mattelt.

Workshops

På lørdagen blir det mulighet til å velge mellom en rekke forskjellige workshops. Alle får være med på opp til tre forskjellige økter. Vi kan blant annet skilte med økt om mangfold fra Foreningen FRI, flere økter fra KFUK-KFUM-global om arbeidet deres, Stand Up Paddleboard (SUP), kurs om førstehjelp i friluft og økter om internasjonal speiding. Flere økter vil komme etter hvert.

Døgnåpne drop-inn aktiviteter

Ved siden av de programsatte øktene vil det være døgnåpne drop-inn aktiviteter. Her kan man spille megatwister, kubb eller delta på andre aktiviteter døgnet rundt om man ønsker det.

Morgenyoga og bålkos

Enten du er morgenfugl eller vil sitte oppe ekstra lenge på kveldene har vi program til deg også. Om morgningene kan vi tilby morgenyoga før frokost, og om kveldene blir det bålkos med leirbålssanger helt frem til midnatt.

Konserter

TØFL

TØFL er på oppdrag for å redde indiepop-band med stavangerdialekt fra den sikre død. Debutsingelen "Alle Andre Får Lov" ble straks listet på P3 og belønnet med terningkast 5 i Bergens Tidende samt en rekke Spotify-listinger og presseoppmerksomhet. Sanger som "Nokia 105", "Tunneler" og tidligere nevnte "Alle Andre Får Lov" har nærmere 400 000 avspillinger på Spotify i tillegg til heftig rotasjon på radio. Fredag 21. september 2018 setter de startskuddet for tidenes første Pefftival!

Funky Futurista

Vi kjenner dem som leirbandet fra Futura. Nå kommer de til Pefftival. Det blir spådd allsang, god steming og enda mer allsang. Vi gleder oss, og kanskje får vi synge med på Futura-sangen en gang til? Lørdag kveld tar vi i mot Futuraband på scenen på Pefftival.

Virkelig

Virkelig ga ut singelen «Cecilie» i 2015, og etter å ha kranglet den inn i diverse strømmetjenester, hadde de plutselig gitt ut sin alle første låt. To uker etter slippet var låta kåret til «Ukas Urørt» og listet på NRK P3. Der ble den liggende i hele 38 uker, og den påfølgende sommeren spilte Virkelig på festivaler som Trondheim Calling, Slottsfjell, Pstereo, Parkenfestivalen, Trænafestivalen og Sommerfesten på Giske.

2018 startet på utmerket vis for bandet, da deres siste singel, "Ballettdanseren" føk rett inn på B-listen hos både NRK P3 og NRK P13. Samtidig offentliggjorde Musikknyheter en kåring der Virkelig er en av de ti artistene en samlet norsk musikkbransje har mest troa på i 2018.

Lørdag 22. september 2018 står Virkelig på hovedscenen på Pefftival.