Du er analytisk med god skriftlig fremstillingsevne og har gode kommunikasjonsferdigheter. Søkeren må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM-speidernes verdigrunnlag, like å ha kontakt med mennesker og være resultatbevisst. 

Arbeidsoppgaver:

  • 50% speiderprogram: Oppfølging og videreutvikling av aktivitetsprogrammet, deriblant skrive programstoff til aktivitetsbanken. Oppfølging av prosjekter.
  • 50% kommunikasjonsfaglige oppgaver; redaktøransvar for medlemsbladet og bistå i annet markedsførings- og kommunikasjonsarbeid.
  • Mulighet for teamlederrolle avhengig av søkers kompetanse og egnethet.

Stillingen rapporterer til teamledere for program og kommunikasjon.

Høyere utdanning, erfaring fra kommunikasjonsarbeid og kjennskap til speiding og andre frivillige organisasjoner er en fordel.

Stillingen er et vikariat i 100% stilling med oppstart medio mai 2017 frem til 1. februar 2018. Stillingen inngår i program- og organisasjonsteamet med seks ansatte. Vi tilbyr lønn etter avtale, god forsikring- og pensjonsordning, telefon- og treningsgodtgjørelse og fleksitidsordning. Vi er 11 ansatte på forbundskontoret og vi holder til i trivelige lokaler i KFUM-bygget i Oslo med egen kantineordning.

Henvendelser om stillingen kan gjøres til assisterende generalsekretær Svein Olav Ekvik, eller teamleder Emma Bodman på 22 99 15 50 (sentralbord).

Kortfattet søknad med CV (PDF) sendes snarest og senest innen 22. januar 2017 til post@kmspeider.no.