Kontingentledelsen vil i første omgang bestå av kontingentleder, en assistent fra Norges speiderforbund og en assistent fra KFUK-KFUM-speiderne.

Liker du å jobbe i kulissene slik at minst 150 rovere (vi håper å slå rekorden fra 2016) får oppleve et fantastisk roverarrangement? Liker du å jobbe sammen med andre dedikerte ledere, men også jobber selvstendig? Hvis svaret på disse to spørsmålene er ja bør du søke.

Litt om arbeidsoppgaver og tidsbruk
Forberedelsene på forhånd til et slikt arrangement er ikke så veldig omfattende. Jobben består i å rekruttere rovere i riktig alder til å delta gjennom å reklamere for arrangementet gjennom ulike kanaler, sette opp et budsjett og kunne håndtere alle mulige situasjoner som oppstår for deltakerne under selve arrangementet (alt fra beinbrudd til mangel på mat). Før Roverway i Frankrike var kontingentledelsen to helger på møter i Frankrike, og vi tror at arrangøren i 2018 kommer til å ha 1-2 møter i forkant. Det er positivt om du er engasjert rover og deltar på ulike nasjonale roverarrangementer, det gjør rekrutteringsjobben lettere. Tid til et skypemøte i ny og ne må også påberegnes.

Dette er ønskelig at du skriver i søknaden
Navn, forbund, alder, telefonnummer og erfaring knyttet til internasjonal speiding og prosjektarbeid. Søknad sendes henrik@kjolbergspeidergruppe.no med emne: Kontingentlederassistent til Roverway 2018.
Søknadsfrist er søndag 08.01.2016 vi håper å kunne gjøre prosjektgruppa komplett en uke etter.

Er det spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på mailadressen ovenfor eller melding på facebook siden til den norske kontingenten.