De nye nettsidene skal fremstille oss som en aktiv organisasjon for barn og unge, gi medlemmer og eksterne relevant informasjon om organisasjonen. De har et oppdatert uttrykk, god funksjonalitet, og oppfyller nye tekniske krav til responsivitet (tilpasset mobil, nettbrett og PC) og universell utforming.
 
Aktivitetsbanken inneholder leker, aktiviteter og instruksjoner som underbygger læring av typiske speideraktiviteter som blant annet båltenning, kart og kompass og førstehjelp. Du finner også aktivitetsmerker for alle arbeidsgrener og møteforslag for oppdager- og stifinnermøter. Bruk søkefunksjonen til å velge type aktivitet, tema, tidsbruk og aldersgruppe. Og er det noe du ikke finner og du mener bør være med, kan du lett sende inn forslag på nye aktiviteter.
 
For at aktivitetsbanken skal bli en naturlig del av møteplanleggingen vil det snart også komme en egen møteplanlegger. Der kan du planlegge et møte eller en tur gjennom å legge til aktiviteter og merker, skrive inn mer informasjon og ting du må huske, og siden skrive ut eller sende møtet til andre ledere.

Ta kontakt med Ragnhild på forbundskontoret om du har spørsmål eller tilbakemeldinger på de nye nettsidene.