Kan du fortelle litt om bakgrunnen din?

Jeg er 38 år og kommer fra Hammerfest i Finnmark fylke. Der vokste jeg opp blant fjell og hav, men flyttet etter hvert, som mange andre ungdommer for å studere sørpå.  Jeg har bodd i Oslo siden 2001, så jeg har bodd nesten like lenge her nede som der opp, kan man si.

Utdanningsbakgrunnen min er medievitenskap ved Universitetet i Oslo. Tidligere har jeg arbeidet som markedskonsulent innenfor avis, samt hatt en del andre stillinger fra det private og offentlige.

Hva skal du jobbe med på kontoret?

Jeg skal jobbe i programteamet og kommunikasjonstemaet hos KFUK-KFUM-speiderne.

Mine arbeidsoppgaver er i første omgang å videreføre det gode arbeidet som Emma og hennes kolleger har gjort med aktivitetsbanken og speiderprogrammet. Jeg vil også løse oppgaver sammen med Ragnhild på kommunikasjon. Jeg har blant annet fått i oppgave å  jobbe med produksjon av medlemsbladet og sørge for samle godt og aktuelt stoff.

Hva gleder du deg til med jobben?

Jeg ser frem til å samarbeide med alle de flotte og dyktige menneskene som er i organisasjonen. Flere av dere har jeg allerede møtt og jeg gleder meg til å bli kjent med resten. Jeg gleder meg også til å samle ideer og skape godt, relevant innhold for medlemmer.

Hvorfor ønsket du å jobbe for KFUK-KFUM-speiderne?

Da jeg så stillingen, tenkte jeg: «Yes! Dette er en unik sjanse».
Muligheten til å jobbe for en organisasjon som gir barn -og unge positive opplevelser, er grunnen til at jeg søkte stillingen. Å skape en arena der barn – og unge opplever samhold, mestring, og utvikling, er for meg meningsfullt og interessant.  KFUK-KFUM-speiderne bruker også naturen som arena for utvikling. Det er også noe jeg kjenner meg igjen i . Som barn lekte jeg i  fjell og fjære, fisket og tente bål og overnattet ute. KFUK-KFUM-speiderne arbeider for at  barn – og unge skal få til fine naturopplevelser og det er noe jeg brenner for.