Vinnerne av de ulike klassene

På førsteplass i barnehageklassen finner vi laget Maurtua Sevland Barnehagen med 1863 poeng. Barnehageklassen vinner et Trangia stormkjøkken.
I familieklassen er det laget Urstad fra Østfold som vinner med 2272 poeng. Familieklassen vinner to stykk vanntette førstehjelpssett fra Lifesystemset. Familiespeiding på Laksevåg stakk av med førsteplassen i oppdagerklassen med 472 poeng. Oppdagerne vinner fem drikkeflasker av merket Camelbak podium chill. I stifinnerklassen er det Ulvene fra Rogaland som vinner med 456 poeng.Stifinnerklassen vinner to stykk vanntette førstehjelpssett fra Lifesystemset. Førsteplassen i vandrerklassen tok EagelLovers!, som samlet totalt 1301 poeng. Vandrerne vinner en superkul hengekøye av merket Hennessy Hammock Expedition Asym Zip. I roverklassen er Vaffelridderne fra Haugaland som topper listen med 437 poeng. De vinner en vindsekk/nødbivuakk av merket Lifesystems Survival Shelter2.

Stormestere

Vi har også kåret stormestere på tvers av klassene. Det vil si de som har gått flest høydemetere, padlet lengs, sett flest kulturminner og fisket flest ganger.

Klatremesterne er RUFS roverlag med 2177 høydemetere. Premie: Trangia stormkjøkken.
Padlemesterne er roverlaget Vaffelridderne som har vært på 40 kilometer. Premie: Hennessy Hammock Expedition Asym Zip
Kulturmesterne er familielaget Urstad som har registrert flest kulturminner. Premie: Fem stykk Lifeventure Thermal Mug.
Og fiskemesterne er Maurtua Sevlad barnehage som har vært ute flest ganger. Premie: Leatherman Skeletool CS Combo.

Månedsoppdraget for desember ble vunnet av The Scoutingsquad. De vinner et stormkjøkken. Vi gratulerer!

Alle premier er levert av Weenaas Nordic.
Vi gratulerer alle med flott innsats på tur gjennom hele sesongen og oppfordrer alle til å bli med videre. Registrer ditt lag på haikeligaen.no og bli med i kampen om nye og fine premier.