Tekst: Bendik Fjeldstad

World Scout Jamboree i 2019 arrangeres av speiderforbundene i tre land: USA, Mexico og Canada. Selve leiren finner sted i Summit Bechtel Reserve i West Virginia i USA, og det er ventet 40 000 deltakere fra 160 land.

PÅ BILDET: Den norske kontingentledelsen, fra venstre: Wenche Anette Løkke, Rolf Falchenberg, Carl Christian Nordberg, Peik Næsje, Anders Myhr Nielsen, Thor-Ivar Eriksen, Bente Ulvestad og Elisabeth Leere Øiestad. Foto: Tom Lantz.

Kontingentledelse på plass

Den norske kontingentledelsen er på plass, og har allerede startet planleggingen. Kontingentleder Peik Næsje gleder seg til å ta fatt på oppgaven. – Jeg er meget stolt og glad for å lede en jamboreepatrulje med så mange engasjerte og kompetente ledere. Vi skal gjøre alt vi kan for å lage en flott norsk kontingent til jamboreen i 2019!

Temaet for verdensjamboreen i 2019 er "Unlock a New World". Med det menes det at leiren skal åpne opp for nye eventyr, nye kulturer og nye vennskap.

Hvem kan delta?

Speidere som har fylt 14 før leiren starter og som ikke er 18 år før leiren slutter, kan delta. Nøyaktige datoer vil komme. Er du eldre enn 18 år, vil det være mulig å være med enten som IST ( International Service Team) eller som norsk stab eller troppsledelse.

Følg med!

Vil du holde deg oppdatert på jamboreen i 2019? Følg den norske kontingenten på Facebook. Du finner også informasjon på jamboreens hjemmeside. Har du noen spørsmål, kan de sendes til jamboree@speiding.no.

Se reklamefilm fra leiren her: