kmspeider.no/rekruttering finner du masse gode ressurser! Har dere lyst til å bli flere speidere, men er usikre på hvordan dere skal gå fram? Er dere litt for få ledere, og trenger å styrke ledergruppa for å opprettholde eller styrke dagens satsning? Sjekk ut ressursene på våre nettsider! På kmspeider.no/rekruttering finner du både trykksaker som vervekort og plakater, og materiell dere kan låne fra forbundskontoret som banner, strandflagg og rollups. Du finner også info om deltakerfond og utstyrsfond. Alle skal kunne få være med å speideren, og økonomien skal ikke være et hinder. Sjekk det ut da vel!

I oktober samlet vi speiderledere fra hele Norge til lederkonferanse i Bergen. Temaet var VEKST, og vi fikk masse god input fra flere seminarholdere. Alle presentasjonen fra lederkonferansen har vi samlet her.

I aktivitetsbanken har vi masse gode tips til aktiviteter dere kan bruke i speidergruppa. Her finner du leker, andaktsforslag, møteforslag og mye annet gøy. Du kan tilpasse søket i aktivitetsbanken slik at du kan finne (nesten) akkurat det du leter etter. Du kan filtrere på alder, tid, tema og kategori.

Aktivitetsbanken

Du kan alltid ta kontakt med Magnus på forbundskontoret. Vi slår gjerne av en prat om både små og store ting! Du finner kontaktinfoen vår ved å klikke på knappen under.

Kontakt oss