De nye tilskuddene på kontoret er Renate Moen og Anne Månum, begge skal være med i ansattstaben i 2021. 

Renate Moen

Renate Moen er godt i gang som teamleder for programteamet og skal ha ansvar for og jobbe med ledertrening i tiden fremover. Renate er godt kjent med organisasjonslivet og har tidligere jobbet i Acta. Hun har også vært engasjert på lerier og festivaler i mange år. 

Hva ser du frem til å jobbe med hos KFUK-KFUM-speiderne?

– Jeg ser frem til å være med å bidra i en organisasjon som det er veldig tydelig at betyr mye for mange! Jeg ser også frem til å jobbe sammen med en innmari hyggelig stab som jeg liker godt, forhåpentligvis mer på kontoret etter hvert. Gleder meg også til å være med på arrangementer og treffe både speidere og frivillige!

Hvilke erfaringer har du fra tidligere?

– Jeg er utdannet lektor, og har vært innom både ungdomsskole, videregående og voksenopplæring. Jeg har også jobbet i Acta, barn og unge i Normisjon, jobbet med barne- og ungdomsarbeid i Oslo Misjonskirke Betlehem og gått på Bibelskolen i Grimstad. Jeg har vært mye engasjert på leirer og festivaler i mange år, blant annet Skjærgårds og KRIK. Speider har jeg derimot ikke vært, så det er jammen meg på tide! 

Hvilke interesser/hobbyer bruker du fritiden til? 

– På fritiden liker jeg blant annet å sy og strikke klær til meg selv og andre. Bruker også mye tid, spesielt i helgene, på å gå turer med eller uten ski. Ellers er jeg en sosial type, som ikke sier nei takk til at det kan bli lov å være mange mennesker på ett sted snart! 

Anne Månum

Anne Månum skal jobbe i kommunikasjonsteamet, og er en reser på sosiale medier og markedsføring. Hun startet tidlig i speideren i Valdres og var på speiderleir sammen med hele familien, i inn- og utland, allerede som 6-åring.

Hva ser du frem til å jobbe med hos KFUK-KFUM-speiderne?

– Jeg ser frem til å formidle og inspirere alle gamle og nye speidere med alt det flotte vi gjør i speideren. Og drømmen er å få med oss enda flere speidere og speiderledere!

Hvilke erfaringer har du fra tidligere?

– Jeg har tidligere markedsført norsk natur og Norge som destinasjon, og har blant annet jobbet og bodd på Svalbard i noen år. Nå gleder jeg meg til å formidle det man gjør ute på turen og i naturen, til barn og unge. 

Hvilke interesser/hobbyer bruker du fritiden til? 

– På fritiden forsøker jeg å være på tur så mye som mulig, hytteturer, teltturer, hengekøyturer og snøhuleturer. Jeg elsker å sove ute i naturen, til alle årstider, og å gjøre det årstiden bringer med seg av aktiviteter.

Vi gleder oss til året som kommer og håper vi alle kan møtes på et arrangement i nær fremtid.