“Speak it up!”: Young Spokesperson training on external representation and communication er en fire dagers opplæring rettet mot speidere og unge ledere i alderen 18 – 24 år som ønsker å utvikle ferdigheter, kunnskap, holdninger og som vil ta en aktiv rolle som talsperson for speiding.

Kurset skal styrke deltakerne og utstyre dem med ferdigheter som gjør at de kan ta en aktiv rolle som talsperson for sine organisasjoner. Programmet vil blant annet inneholde:

  • Kommunikasjonsstrategier og verktøy.
  • Utforske ulike måter man kan levere et sammenhengende budskap til mennesker både innenfor og utenfor speiding.
  • Forstå ulike kommunikasjonsverktøy og hvordan man bruker dem til å levere et budskap (radio, media, video og sosiale medier).
  • Utvikle taleferdigheter som Unge talspersoner.

Vi søker to personer som kan tenke seg å delta på kurset. Du må være aktiv i forbundet og interessert i kommunikasjonstemaer. Vi forventer at deltakerne vil ta en aktiv rolle i KFUK-KFUM-speidernes kommunikasjonsnettverk og kommunikasjonsarbeidet fram mot landsleir 2018 i etterkant av kurset.

Reise og opphold dekkes.

Dato: 19. – 23. april på Island.
Sted: Úlfljótsvatn Scout Centre på Island.
Søknadsfrist: 15. februar.

Skriv en søknad hvor du forteller om deg selv og din motivasjon for å delta og kort om hvordan du kan tenke deg å bruke det du lærer i etterkant av kurset. Søknad sendes ragnhild@kmspeider.no.