Neste Roverway blir i Norge! Vi trenger engasjerte og dyktige rovere til å lede den norske kontingenten. Kunne du tenke deg å være kontingentleder eller kontingentnestleder? Kontingenten vil bestå av rovere fra både Norges speiderforbund og Norges KFUK-KFUM-speidere. Dette er en spennende mulighet og erfaring for deg som er rover og som har lyst på nye utfordringer.

Roverway er et fellesarrangement i regi av WAGGGS og WOSM for rovere mellom 16 og 22 år fra hele Europa, som er laget av rovere for rovere. Arrangementet finner sted i Norge fra 22. juli til 1. august 2024, og temaet er "North of the Ordinary". Roverway er ett av de mest populære speiderarrangementene i Europa med 5000-6000 deltakere, og har tidligere blitt arrangert i Finland, Island, Italia, Portugal, Frankrike og Nederland.

Programmet inneholder to hoveddeler: De første dagene kan rovere velge fra en rekke ulike alternative ruter, med ulike temaer og reisemål, og utforske norsk natur og kultur med andre rovere fra flere land. Etter fem dager samles alle til en felles leir i Stavanger-området. Les mer om Roverway 2024.

Synes du dette høres spennende ut?

Send inn søknad her

Har du noen spørsmål så kan du ta kontakt med monika@kmspeider.no

Tips gjerne potensielle kandidater om å søke.