Bli med oss til Sør-Korea i 2023

Neste World Scout Jamboree finner sted i Saemangeum, Sør-Korea fra 1.-12. august 2023 - og nå kan speidere søke om å delta på neste World Scout Jamboree!

Dersom du får plass blir du med i den norske kontigenten, og er med på en lang og spennende reise før avreisen til Sør-Korea. Deltakerne deltar på aktiviteter med andre norske speidere før avreise, og får være med på en troppstur til Sør-Korea for å oppleve kulturen, i forkant av leiren. Totalt vil reisen i Sør-Korea vare i cirka tre uker.

Du kan lese mer om leiren på arrangørens nettside og se flere filmer på arrangørens YouTube-kanal.

Hvem kan være med

Speidere født mellom 22. juli 2005 og 31. juli 2009 kan være med på jamboreen i 2023. Er speiderne født senere enn kravet for deltakelse, må de vente til jamboreen i 2027. Hvis du er født før dette, kan man søke om å være IST-er (internasjonal stabsmedlem), i troppsledelse eller i den norske kontingentstaben.

Spørsmål

Har du spørsmål, kan du sende dem til kontingentledelsen på info@jamboree.no eller til Venusia i Norges Speiderforbund på vv@speiding.no.

Følg den norske kontingenten på Instagram og Facebook.
Se film fra tidligere jamboreeopplevelser her.