Vi beklager å måtte melde at European Jamboree 2020 avlyses på grunn av situasjonen med Covid-19 i Europa og verden forøvrig.

Etter en detaljert gjennomgang av både ledersituasjonen, smitterisiko og kontingens økonomi det dessverre klart at det ikke er grunnlag for å videreføre kontingenten til sommeren 2021, og Speidernes Fellesorganisasjon (SPF) har derfor besluttet at den norske kontingenten blir oppløst.

Ytterligere informasjon har blitt sendt til alle påmeldte på epost.

Har du spørsmål, kan du kontakte kontingentledelsen på nor@ej2020.org.
For spørsmål til forbundskontoret, kontakt Madeleine på madeleine@kmspeider.no.

Speiderhilsen fra kontingentledelsen

---

Europajamboree er et nytt og spennende speidereventyr sommeren 2021. For første gang siden 2005 vil speidere fra hele Europa samles på øya Sobieszewo i Gdansk, Polen!

Les mer om utsettelsen av leiren her.

Den europeiske jamboreen arrangeres i samarbeid mellom WOSM og WAGGGS, og det er det polske speiderforbundet (ZHP) som er vertskap. Det er allerede påmeldt mer enn 35 kontingenter fra forskjellige land i Europa. Den norske kontingenten vil bestå av deltakere fra både Norges Speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne. Det er KFUK-KFUM-speiderne som er sekretariat for arrangementet.

Tid: 2.-13. august 2021
Sted: Øya Sobieszewo (del av Gdańsk), Polen

Det er ledige plasser på ventelisten for deltakere på jamboreen. De fleste som har søkt har fått e-post om de har fått plass på jamboreen.

Bli med og opplev styrken i det europeiske speiderfellesskapet! For mer informasjon om hva som skjer på Europajamboree i 2021, sjekk ut nettsiden her.

Tema for jamboreen: "ACT"
“Every  Scout  and  Guide  possesses  potential  to  become  a  driver  of  social  change. WAKE  UP and discover your power! You will interACT with Scouts and Guides of various cultures, various languages and various countries."

Europajamboreen oppfordrer til å bruke globale mål for bevisst deltakelse i diskusjoner, workshops og veiledning gjennom forskjellige speidereventyr. Gjennom "ACT" får speiderne ny kunnskap for å kunne skape endring i samfunnet.

Har du spørsmål, kan du kontakte kontingentledelsen på nor@ej2020.org.
For spørsmål til forbundskontoret, kontakt Madeleine på madeleine@kmspeider.no.

For å følge med på hva som skjer, sjekk ut nettsiden ej2020.kmspeider.no.

Toppbilde: Lars Røraas