Eventyr Utland London er avlyst på grunn av koronaviruset.

Søkere og stab får tilsendt mer informasjon på e-post.

--

Informasjon om koronapandemien og reiseråd

Per oktober 2021 har forbundet vurdert Eventyr Utland som forsvarlig å arrangere i 2022. Denne avgjørelsen er basert på regjeringens reiseråd for Storbritannia. Du kan lese mer om rådene på regjeringens nettside her. Innreisebestemmelser kan endres på kort varsel. Deltakere er selv ansvarlige for å oppfylle helsekravene for innreise til Storbritannia og Norge. Deltakere vil få beskjed dersom utgangspunktet for å arrangere turen endres.

Innhold på turen

Denne turen er for aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding. Vi skal dra på det internasjonale speidersenteret Pax Lodge hvor vi vil møte speidere fra hele verden, være med på et lokalt speidermøte, dra på musikal, marked og oppleve mye annet av det London har å by på. All overnatting vil skje på KFUK-hjemmet. Mer informasjon om program kommer senere. 

Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Deltakere søker om å være med gjennom søknadsskjema nederst på siden. Der vil vi be deg laste opp en attest/anbefalingsbrev som sier noe om hvorfor vi bør velge deg fra speiderlederen din. 

Hvem passer turen for?

Denne turen passer for aktive speidere født '08-'06 som ønsker å lære mer om internasjonal speiding. Det er begrenset antall deltakerplasser. Hver gruppe kan i hovedsak ikke sende flere enn to speidere. Har du lyst til å være mer? Send inn søknad gjennom skjemaet under!

Alle deltakere som har fått plass på turen vil få beskjed om dette uka etter søknadsfristen, og må så bekrefte plassen sin. Første deltakerbrev med mer informasjon vil komme på e-post til alle i starten av desember. Siste informasjonsbrev med endelig program og pakkeliste vil komme 3-2 uker før turen. 

Line 13 år fra Haugaland krets har tidligere deltatt på Eventyr Utland London: Fantastisk opplevelse som ga inspirasjon til videre speiderarbeid. Helt supert å kjenne på mestringsfølelsen jeg fikk etter turen. Jeg fikk også knyttet mange nye speidervennskap med de som var med på turen.

Deltakeravgift

Prisen på Eventyr Utland London er 5 100 kr per deltaker, som innkluderer reisen tur/retur Oslo Lufthavn - London. Reise til/fra Oslo lufthavn er ikke inkludert i prisen. Deltakeravgiften dekker alt av mat, aktiviteter, reise fra og til flyplassen i London, og lokaltransport. Når du har fått bekreftet din plass på turen etter søknadsfristen har gått ut kan du betale deltakeravgiften til 3000.16.88487 og merke med «navn» og «Eventyr Utland London». 

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Reise

Det er oppmøte på Oslo lufthavn Gardermoen. Mer om reise vil komme senere. 

Søknadsskjema

Du kan søke om å være med på Eventyr Utland 2022 via skjemaet nederst på siden.
Søknadsfrist er søndag 2. januar 2022

Er du 20 år eller eldre? Bli med i staben! Les mer og søk her.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med Madeleine Ulstein hvis du har spørsmål om turen.

Toppbilde: Peach Norman Owen