Bor det en eventyrer i deg? Da kan du være med på Explorer Belt-ekspedisjonen sommeren 2020! Bli med på en utfordrende tur der vi skal gå Montenegro på langs.

Innhold på arrangementet

Explorer Belt er en ekspedisjon til et annet land i Europa for rovere over 16 år. Ekspedisjonen består av en haik på totalt 200 kilometer i ti dager og i tillegg blir det kulturelle opplevelser noen dager etter haiken. Haiken gjennomføres i et ukjent område av lag på to-tre rovere. Dersom både haiken og forhåndsoppgavene blir godkjent i henhold til reglementet, får deltakeren Explorer-beltet.

Hensikten med Explorer Belt Expedition er å bli kjent med et nytt land på en annerledes måte. Explorer Belt er opprinnelig en engelsk rovertradisjon, men har nå spredd seg over hele verden. 

Explorer Belt vil foregå i Montenegro, hvor den 200 km lange turen skal krysse landet på langs.

Førhelgen blir 20.-22. mars 2020 i Oslo. Den er obligatorisk for alle deltakere, så hold av helgen. Her får du viktige tips til hvordan å gjennomføre haiken best mulig, møte haikepartneren din og bli kjent med alle de andre deltakerne.

Lik Explorer Belt sin side på Facebook for å følge med på prosjektgruppens arbeid og få den nyeste informasjonen. Sjekk også ut arrangementet på Facebook her. 

Påmelding
Påmeldingen skjer gjennom søknad, siden arrangementet har et begrenset antall deltakere. De som ikke får en plass, kan velge om de vil være på ventelisten. Søknaden vil for alle rovere skje via min.speiding.no. KFUK-KFUM-speidere som ikke har en bruker der, må lage en før de kan melde seg på. De som har en bruker fra før skal benytte den.

Påmeldingsfrist: 15.11.2019

Søknadsfristen er nå ute og alle plassene er nå fyllt. Alle søkere skal ha fått beskjed om de har fått plass eller ikke. Det er fortsatt mulig å sende inn søknad for å bli satt på ventelisten.

Betaling
Deltakeravgiften er på 15 000 kroner. Det dekker mat, overnatting og aktiviteter på førhelgen, felles reise fra en speiderhytte i Oslo til Montenegro, mat, opphold og noen aktiviteter der, samt hjemreise til Oslo Lufthavn. Det blir mulig å overnatte i Oslo etter turen om noen ønsker det. 

Deltakerne oppfordres til å søke støtte.

Pris og betalingsplan: 
Deltakelse koster kr 15 000,-
Forfall 15.12.2019: 5 000,-
Forfall 15.01.2020: 5 000,-
Forfall 15.03.2020: 5 000,-

Avbestillingsgebyrer:
Ved avmelding før 15.01.2020 blir alt refundert.
Avmelding før 15.03.2020 blir halvparten av innbetalt beløp refundert.
Avmelding etter 15.03.2020: Ingen refusjon.

Forsikring
Alle deltakere må ha reiseforsikring. Denne bør dekke avbestillingsforsikring og helserelaterte utgifter ved sykdom og ulykker.

Har du noen spørsmål så er det bare å sende melding på Facebook-siden til Explorer Belt her. Explorer Belt er ikke bare en tur til utlandet, men en livserfaring som du sent vil glemme!