Innhold i kurset

Ta to anerkjente kurs i løpet av en dag. Det ene kurset er Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF) som er utviklet av Norsk Førstehjelpsråd. Kurset tar for seg basal hjerte- og lungeredning, hjerneslag, hjerteinfarkt, primær og sekundærundersøkelse, bevisstløse pasienter, små og store blødninger, brannskader, skadestedsledelse og vurdering av skadeomfang. Det andre kurset (DHLR) er utviklet av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) og omhandler hjerte-lungeredning og defibrillering utført med halvautomatisk defibrillator (hjertestarter). Dette kan være nyttig ikke bare i din rolle som leder i speideren, men også i jobben og privat. Kurset ledes av erfarne kursholdere som også er speidere. Kursavgiften inkluderer to kurshefter. Dagskurs har vært populære, så det anbefales å melde seg på så raskt som mulig. Kurset varer fra 10-18.

Den 13.oktober avholdes begge disse kursene for ledere i Norges KFUK-KFUM speiderne. 

Kursleder er Anders Christoffersen som er sykepleier og medisinstudent, samt godkjent hovedinstruktør i både Norsk førstehjelpsråd og Norsk resuscitasjonsråd. Han har flere instruktører med seg som er under opplæring. 

Sted

Er ikke bestemt enda, men det blir et sted på Østlandet. Har du forslag til sted kontakt Elise på elise@kmspeider.no. 

Pris

Kommer snart!

Husk at 75 % av deltakeravgiften kan bli refundert til gruppa som Frifond-støtte hvis du søker om støtte innen 25.november 2019.

Deltakerfond
Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Påmelding kommer snart i HyperSys. 

Vil du bli førstehjelpsinstruktør?

Les mer her.