Les mer om utsettelsen av leiren her.

Den europeiske jamboreen arrangeres i samarbeid mellom WOSM og WAGGGS, og det er det polske speiderforbundet (ZHP) som er vertskap. Det er allerede påmeldt mer enn 35 kontingenter fra forskjellige land i Europa. Den norske kontingenten vil bestå av deltakere fra både Norges Speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne. Det er KFUK-KFUM-speiderne som er sekretariat for arrangementet.

Tid: Ny dato: 2.-13. august 2021
Sted: Øya Sobieszewo (del av Gdańsk), Polen

Det er ledige plasser på ventelisten for deltakere på jamboreen. De fleste som har søkt har fått e-post om de har fått plass på jamboreen.

Bli med og opplev styrken i det europeiske speiderfellesskapet! For mer informasjon om hva som skjer på Europajamboree i 2021, sjekk ut nettsiden her.

Tema for jamboreen: "ACT"
“Every  Scout  and  Guide  possesses  potential  to  become  a  driver  of  social  change. WAKE  UP and discover your power! You will interACT with Scouts and Guides of various cultures, various languages and various countries."

Europajamboreen oppfordrer til å bruke globale mål for bevisst deltakelse i diskusjoner, workshops og veiledning gjennom forskjellige speidereventyr. Gjennom "ACT" får speiderne ny kunnskap for å kunne skape endring i samfunnet.

Meld deg på ventelisten til den Europeiske jamboreen i 2021!

Er du speider mellom 14 og 18 år (født mellom 26. juli 2002 og 31. desember 2006) kan du søke om plass på ventelisten til den norske kontingenten.

Søknadsfrist: Snarest!
Søknadsskjema finner du på min.speiding.no.

Pris: 12 500 kr. Dette inkluderer deltakeravgift, troppssamling, profilplagg og transport fra Oslo lufthavn til leiren og tilbake fra leiren til Oslo lufthavn.
Det er krav om egen reiseforsikring og personforsikring, samt HELFO-kort.

Betaling:
Avgiften betales snarest etter man får vite om man har fått plass. Betalinger merkes med navn og "EJ2020" til kontonummer 3000.16.88487.

Mer informasjon om å være med som troppsassistent eller troppsleder, se nettsiden her.

Har du spørsmål, kan du kontakte kontingentleder Marta Radwanska på marta.radwanska@zhp.net.pl eller kontingentledelsen på nor@ej2020.org.
For spørsmål til forbundskontoret, kontakt Madeleine på madeleine@kmspeider.no.

For å følge med på hva som skjer, sjekk ut nettsiden ej2020.kmspeider.no.

Toppbilde: Lars Røraas