Den europeiske jamboreen 2020 arrangeres i samarbeid mellom WOSM og WAGGGS, og det er det polske speiderforbundet (ZHP) som er vertskap. Det er allerede påmeldt mer enn 35 kontingenter fra forskjellige land i Europa. Den norske kontingenten vil bestå av deltakere fra både Norges Speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne. Det er KFUK-KFUM-speiderne som er sekretariat for arrangementet.

Det er fortsatt mulig å melde seg på ventelisten, og å melde seg til International Service Team (IST). De fleste som har søkt har fått epost om de har fått plass på jamboreen eller om de er på venteliste.

Bli med og opplev styrken i det europeiske speiderfellesskapet!

For mer informasjon om hva som skjer på Europa Jamboree 2020, sjekk ut nettsiden her.

Tema for jamboreen - "ACT":
“Every  Scout  and  Guide  possesses  potential  to  become  a  driver  of  social  change.  WAKE  UP and discover your power! You will interACT with Scouts and Guides of various cultures, various languages and various countries."

Europa Jamboreen oppfordrer til å bruke globale mål for bevisst deltakelse i diskusjoner, workshops, og veiledning gjennom forskjellige speidereventyr. Gjennom "ACT" får speiderne ny kunnskap for å kunne skape endring i samfunnet.

Meld deg på ventelisten til Europa Jamboree 2020!

Er du speider som er mellom 14 og 18 år (født mellom 26. juli 2002 og 31. desember 2006) kan du søke om plass på ventelisten til den norske kontingenten EJ2020.
Søknadsskjema finner du på min.speiding.no.
Søknadsfrist: snarest

Pris: 12 500 kr. Dette inkluderer deltakeravgift, troppssamling, profilplagg og transport fra Oslo lufthavn (eller Torp) til leiren og tilbake fra leiren til Oslo lufthavn (eller Torp).
Det er krav om egen reiseforsikring og personforsikring, samt HELFO-kort.

Betaling:
Fristene for innbetaling for dem som har fått plass har allerede passert. Har du plass og enda ikke betalt må du gjøre det snarest. Dem som er på venteliste betaler etter de får vite om de har fått tildelt plass.
Betalinger merkes med navn og "EJ2020" til kontonummer: 3000.16.88487

Bli med i International Service Team!

Det er International Service Team (IST) som sørger for at Europa Jamboreen blir en god opplevelse for deltakerne. Som den del av et internasjonalt fellesskap løser man oppgaver og utfordringer, samtidig som man får muligheter til å møte andre og å ha det gøy. IST er en flott måte å skaffe internasjonal erfaring, organisere et stort speiderarrangementer, og å få venner fra hele verden.

Mer informasjon om hva det vil si å være med i IST finnes her.

Alder: 18+

Påmeldingsfristen er lørdag 30. november 2019
Informasjon om hvordan å melde seg på finnes her.

Pris: 10 500,-
Avgiften for å bli med i IST betales når man får vite om man har fått plass.

Har du spørsmål kan du kontakte kontingentleder Marta Radwanska på marta.radwanska@zhp.net.pl eller Madeleine på madeleine@kmspeider.no.
For å følge med på hva som skjer, sjekk ut nettsiden https://ej2020.kmspeider.no

Toppbilde: Lars Røraas