Da er Eventyr Utland midt i blinken for deg. Turen går til Kandersteg i Sveits. Her ligger WOSMs eneste verdenssenter. Du vil få muligheten til å bli kjent med internasjonal speiding på en unik måte. Kandersteg ligger flott til i de sveitsiske alpene, og det finnes masse aktiviteter man kan benytte seg av, som skiturer (alpint/snowboard), kjelketurer og grottevandring. Dette er garantert en tur du ikke vil glemme! 

Alle plassene for turen i 2020 er nå fylt. Neste tur til Kandersteg blir torsdag uke 8 til tirsdag uke 9 i 2022, og informasjon om påmelding kommer til høsten. 

Eventyr Utland 2021 går til London, og mer informasjon om denne turen finner du her.
Påmelding åpner snart.

Målgruppe
Aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding og vinteraktiviteter. Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som har bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Fyll ut søknadsskjema nederst på siden og last opp en attest (anbefalingsbrev) fra speiderlederen din. 

Dato
20.-25.februar 2020

Sted
Kandersteg, internasjonalt speidersenter i Sveits

Alder
Speidere født i ’06-‘04

Deltakeravgift
Prisen på Eventyr Utland Kandersteg er 6 000 kr per deltaker + 2480 kr for reisten tur/retur Oslo Lufthavn - Sveits. Reise til/fra Oslo lufthavn er ikke inkludert i prisen. Deltakeravgiften dekker alt av mat, aktiviteter og reise fra og til flyplassen i Sveits. Du kan høre med din speidergruppe eller krets om de kan sponse turen din mot at du for eksempel presenterer turopplevelsen på neste gruppemøte/kretssamling.

Når du har fått bekreftet din plass på turen etter at søknadsfristen har gått ut kan du betale deltakeravgiften til 3000.16.88487. Merk betaling med «navn» og «Eventyr Utland Kandersteg». Deltakeravgiften skal betales inn snarest etter påmelding for å sikre din plass på turen.

Reise
Vi bestiller fellesreisen fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Kandersteg og den enkelte er ansvarlig for å komme seg til Oslo Lufthavn Gardemoen på egenhånd. Vi vil gi mer informasjon om reise og oppmøtetidspunkt senere, men avreisen er ikke før senere på ettermiddagen. Alle får 1 kolli hver, og to deltakere deler én bag for sportsutstyr. Alle må sjekke inn baggasjen på Gardemoen.

Deltakerbrev
Alle deltakerne som har fått plass vil får beskjed om dette uken etter søknadsfristen. Første deltakerbrev vil komme på e-post til alle i slutten av november, med reisetidspunkt fra/til Oslo Lufthavn Gardermoen slik at alle kan bestille sin reise dit. Siste informasjonsbrev med program og pakkeliste vil komme 2-3 uker før turen. 

Kontaktinformasjon

Kursleder for Eventyr Utland 2020 er Ann Therese Hansten, som kan kontaktes på annthansten@hotmail.com eller +47 938 31 732

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med Madeleine Ulstein på madeleine@kmspeider.no for andre spørsmål om turen.

-- Alle plassene for Eventyr Utland Kandersteg 2020 er fylt. Eventyr Utland i 2021 går til London, og neste tur til Kandersteg blir i 2022. Påmelding for disse turene kommer senere --