Da er Eventyr Utland midt i blinken for deg. Turen går til Kandersteg i Sveits. Her ligger WOSMs eneste verdenssenter. Du vil få muligheten til å bli kjent med internasjonal speiding på en unik måte. Kandersteg ligger flott til i de sveitsiske alpene, og det finnes masse aktiviteter man kan benytte seg av, som skiturer (alpint/snowboard), kjelketurer og grottevandring. Dette er garantert en tur du ikke vil glemme! 

Det er plass til 20 speidere, både gutter og jenter, og på turen vil det være med fire frivillige ledere. 

Målgruppe
Aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding og vinteraktiviteter. Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som har bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Fyll ut søknadsskjema nederst på siden og last opp en attest (anbefalingsbrev) fra speiderlederen din. 

Dato
20.-25.februar 2020

Sted
Kandersteg, internasjonalt speidersenter i Sveits

Alder
Speidere født i ’06-‘04

Deltakeravgift
Prisen på Eventyr Utland Kandersteg er 6 000 kr per deltaker +  reisen tur/retur Oslo Lufthavn - Sveits. Reise til/fra Oslo lufthavn er ikke inkludert i prisen. Deltakeravgiften dekker alt av mat, aktiviteter og reise fra og til flyplassen i Sveits. Du kan høre med din speidergruppe eller krets om de kan sponse turen din mot at du for eksempel presenterer turopplevelsen på neste gruppemøte/kretssamling.

Når du har fått bekreftet din plass på turen etter at søknadsfristen har gått ut kan du betale deltakeravgiften til 3000.16.88487. Merk betaling med «navn» og «Eventyr Utland Kandersteg».

Reise
Vi bestiller fellesreisen fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Kandersteg og den enkelte er ansvarlig for å komme seg dit flyplassen på egenhånd. Vi vil gi mer informasjon om reise og oppmøtetidspunkt senere, men du bør regne med at det er ganske tidlig på dagen. Det blir bestilt to kolli slik at man kan sende en bagasje og skiutstyr per person. 

Deltakerbrev
Alle deltakerne som har fått plass vil får beskjed om dette uken etter søknadsfristen. Første deltakerbrev vil komme på e-post til alle i slutten av november, med reisetidspunkt fra/til Oslo Lufthavn Gardermoen slik at alle kan bestille sin reise dit. Siste informasjonsbrev med program og pakkeliste vil komme 2-3 uker før turen. 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med Elise Irene Kjelling på elise@kmspeider.no hvis du har spørsmål om turen.

Vil du være stab? 

På dette arrangementet vil vi trenge fire i staben som er over 20 år, har politiattest i orden og har erfaring med å ha med store grupper på internasjonale speiderturer. Stabspris er 1 700 kr, og alle reiseutgifter, mat og opphold utover dette dekkes av forbundet. Les mer og send inn søknadsskjema her. 

Søknadsskjema for Eventyr Utland Kandersteg