Denne turen er for de som er født i '05-'03. 

Innhold på turen

I 2019 arrangerer vi tur til London for gutter og jenter. Denne turen er for aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding. Vi skal dra på det internasjonale speidersenteret Pax Lodge hvor vi vil møte speidere fra hele verden, være med på et lokalt speidermøte, dra på musikal eller fotballkamp, marked og oppleve mye annet av det London har å by på. All overnatting vil skje på KFUK-hjemmet. Mer informasjon om program kommer senere. 

Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som har bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Fyll ut søknadsskjema nederst på siden og last opp en attest (anbefalingsbrev) fra speiderlederen din. 

Det vil bli tre ledere og det er begrenset antall deltakerplasser, og hver gruppe kan i hovedsak ikke sende flere enn to speidere.

Alle deltakere som har fått plass på turen vil få beskjed om dette uka etter søknadsfristen og må så bekrefte plassen sin. Første deltakerbrev med mer informasjon vil komme på e-post til alle i starten av desember. Siste informasjonsbrev med endelig program og pakkeliste vil komme 3-2 uker før turen. 

Line 13 år fra Haugaland krets har tidligere deltatt på Eventyr Utland London: Fantastisk opplevelse som ga inspirasjon til videre speiderarbeid. Helt supert å kjenne på mestringsfølelsen jeg fikk etter turen. Jeg fikk også knyttet mange nye speidervennskap med de som var med på turen.

Reise

Det er oppmøte på Oslo lufthavn på morgenen torsdag 14.februar senest kl. 11:00. Staben vil stå i speiderskjorte og mer informasjon om oppmøtested kommer senere. Dere reiser med SAS til London kl. 13:10 og så videre med tog fra flyplassen inn til London. Retur går flyet fra London Heathrow tirsdag 19.februar slik at det lander kl. 13:30 på Oslo Lufthavn Gardermoen. Husk at det vil ta litt tid å få bagasjen og at det er innsjekking minimum 1 time før avgang på innlandsflyvninger, så du bør ikke bestille fly som har avgang tidligere enn 15:00.

Flytidene til fellesflyreisen er: 
Torsdag 14.02.2019, kl.13:10 Oslo OSL - kl.14:35 London LHR SK 0805 
Tirsdag 19.02.2019, kl.10:20 London LHR-  kl.13:30 Oslo OSL SK 0804

Du har selv ansvar for å komme deg til Gardermoen til riktig tid. Du må ha egen reiseforsikring. Det er også viktig at dere har et gyldig pass og har dette med i håndbagasjen. 1 kolli a 23 kg er inkludert i flybillettene vi har bestilt. 

Tilslutningsbillett
Hvis du ønsker tilslutningsbillett fra et annet sted i Norge kan du ta kontakt med reisebyrået vi bruker ved å sende en e-post til emha@berg-hansen.no  Oppgi av du er fra KFUK-KFUM-speiderne. Du vil få en pris fra reisebyrået. Denne summen betaler du inn til samme sted som deltakeravgiften: Kontonummer 3000.16.88487 og merkes med «navn» og «Eventyr Utland London». 
 

Deltakeravgift

Prisen på Eventyr Utland London er 5 000 kr per deltaker +  2 875 kr for reisen tur/retur Oslo Lufthavn - London. Reise til/fra Oslo lufthavn er ikke inkludert i prisen. Deltakeravgiften dekker alt av mat, aktiviteter, reise fra og til flyplassen og ukeskort på tube. Når du har fått bekreftet din plass på turen etter søknadsfristen har gått ut kan du betale deltakeravgiften til 3000.16.88487 og merkes med «navn» og «Eventyr Utland London». 

Politiattest

Alle ledere i staben må ha gyldig politiattest i orden før turen starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med Elise Irene Kjelling på elise@kmspeider.no hvis du har spørsmål om turen.

Toppbilde: Peach Norman Owen