Hvis du har svart ja på alle spørsmålene ovenfor, så må du lese videre.

Da er Eventyr Utland midt i blinken for deg. Turen går til Kandersteg i Sveits. Her ligger WOSMs eneste verdenssenter. Du vil få muligheten til å bli kjent med internasjonal speiding på en unik måte. Kandersteg ligger flott til i de sveitsiske alpene, og det finnes masse aktiviteter man kan benytte seg av, som skiturer (alpint/snowboard), kjelketurer og grottevandring. Dette er garantert en tur du ikke vil glemme! 

Det er plass til 15 speidere, både gutter og jenter og det vil være tre ledere på turen. 

Målgruppe: Aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding og vinteraktiviteter. Mange grupper bruker turen som en gulrot for sine engasjerte og dyktige speidere. 

Dato: 15.-20.februar 2018

Sted: Kandersteg, internasjonalt speidersenter i Sveits

Alder: Født i ’04-‘02

Pris: 6000 kr + reise (Gardermoen-Sveits-Gardermoen). Prisen inkluderer mat, opphold og aktiviteter. Alle må i tillegg bestille sin egen reise til/fra Gardermoen.  Reisen kommer i tillegg til turen som koster 6 000 kr. Vi bestiller felles fly fra Oslo Lufthavn Gardermoen og den enkelte er ansvarlig for å komme seg dit på egenhånd. Vi vil gi mer informasjon om oppmøte tidspunkt 15.februar, men du bør regne med at det er ganske tidlig på dagen. Reisen vil bli fakturert de påmeldte når søknadsfristen har gått ut og deltakeren har bekreftet sin plass. 

Alle deltakerne som har fått plass vil får beskjed om dette uken etter søknadsfristen. Første deltakerbrev vil komme på e-post til alle i slutten av november, med oppmøtetidspunkt på Gardermoen 15.februar 2018 og ankomst 20.februar slik at alle kan bestille sin reise. Siste informasjonsbrev med program og pakkeliste vil komme 3-2 uker før turen. 

Søknadsbrev: Sendes til elise@kmspeider.no innen 22.oktober. Vi ønsker at denne leiren skal være en belønning for de speiderne som bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Snakk med speiderlederen din og i fellesskap skriver dere en søknad på en halv side for hvorfor akkurat du skal bli med til Kandersteg.