På landsleir opplever du ekte leirliv sammen med patruljen, gruppen og tusenvis av andre speidere. Sammen skal vi finne – forme – forandre: finne nye muligheter, bidra til å forme fremtiden og forandre verden vi lever i. I løpet av leiren skal vi lage verdens beste fremtidsplanet, Futura!

Du vil få bo i telt, bygge leirplass, lage mat på grue, delta på leirbål, dra på spennende haik og få nye venner. Det vil bli spennende oppgaver, leirsanger, utforsking av leirområdet, pionering av store byggverk, og mange kule leiraktiviteter som hører til på en speiderleir.

Leiren planlegges for speidere født i '07 og eldre. Les mer om leiren på futura.kmspeider.no

Landsleir arrangeres bare hvert fjerde år, og er noe av det største du kan oppleve som speider. Dette vil du ikke gå glipp av! Så hold av 30. juni til 7. juli 2018 i kalenderen allerede nå og lik Facebook-siden til leiren for å få oppdatert informasjon. 

 


 

Finn den endelige Futurakoden

 

Gratulerer!

Dere har løst de ulike kodene og funnet den siste koden. Klarer dere finaleoppdraget?

Send inn løsningsordet på e-post sammen med et bilde av patruljen (dere må ha tillatelse fra alle på bildet til at dette kan publiseres på nett/medlemsblad). Skriv patruljenavn og gruppenavn i e-posten.

E-post: badenpowell@kmspeider.no.

Det trekkes en vinner hver måned blant de som har løst kodene.