Hva er hemmlig oppdrag?

Hemmelig oppdrag er et oppdrag patruljene kan løse sammen i løpet av høsten. Oppdraget inneholder aktiviteter og temaer fra speiderprogrammet. Det tar ikke mer enn to timer å løse oppdraget og dere kan for eksempel løse det på en haik eller et vanlig speidermøte. Løsningen må sendes inn innen nyttår.

Det vil ikke kreve noen form for organisering av ledere/foreldre. Ledere som ønsker mer informasjon om innholdet i oppdraget kan ta kontakt med forbundskontoret for mer informasjon. 

Påmelding

Hemmelig oppdrag kan bestilles helt frem til nyttår. Bestiller du før 5. september vil du motta oppdraget senest en uke før tråkk, som er 20. – 22. september. Du kan lese mer om tråkk her.

Registrer dere nederst på siden hvis dere vil motta hemmelig oppdrag. Kanskje kommer det via røyksignaler, en ugle eller plutselig dukker det opp utenfor døren din? Det som er sikkert er at dere kommer til å få bruk for kodeknekking, samarbeid, speiderkunnskap og fantasi.

Det er gratis å delta på hemmelig oppdrag. 

Merker og premier

Vi vil trekke tre patruljer som vinner premier fra Speiderbutikken. Alt dere må gjøre er å fullføre oppdraet og sende inn løsningen. Alle patruljer som deltar vil få tilsendt merker i posten når fristen har gått ut.