Lederkonferansen 2019 vil være en plass der rovere og ledere får tid til å fylle på med ny energi og inspirasjon, samt bli kjent med noen nye og lære seg mye nytt. Det er rovere og ledere som arbeider frivillig med å planlegge og gjennomføre speidermøter, turer og leir og driver organisasjonen vår framover.

Som rover eller leder har du som oppgave å gi de beste forutsetningene for at dine speidere lærer å lede seg selv. Det er et stort ansvar og en viktig oppgave, men det skal samtidig være lærerikt, utfordrende og gøy. For å trives og utvikles i de lederoppgaver du har, er et støttende lederfelleskap viktig. Lederpleie er noe man lett glemmer fordi det alltid er så mye annet å gjøre, men det er like viktig å fokusere på lederteamet som å fokusere på speiderne i gruppen! Dette er en god anledning til å ta turen sammen med alle ledere og rovere i speidergruppen for påfyll og å skape et enda bedre felleskap.

Praktisk informasjon

Lederkonferansen 2019 arrangeres 25. til 27.oktober på Scandic Lillehammer hotell som ligger idyllisk til ved Mesnaelva og skogen ovenfor Lillehammer sentrum. Når du melder deg på konferansen skal du velge hvilke kurs og workshops du ønsker å delta på. Mange av kursene har begrenset plass og påmeldingen skjer etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Mer info om program og kurs kommer senere. 

Du kan velge mellom å sove i telt (ta med eget telt), sove inne på enkeltrom, dobbeltrom eller tremannsrom. Hvis du har spesielle ønsker for hvem du vil dele rom med må du avtale med de aktuelle personene før du skriver opp vedkommende i påmeldingsskjema. Vi kan ikke garantere at vi oppfyller ønsket, men vil gjøre vårt beste.

Hotellet har Norges beste frokost og store og flotte konferanserom slik at vi kan samle alle rovere, ledere og assistenter til festmiddag. Det er også ute- og innendørs varmkulp og basseng, badstuer og relax-område noe alle som bor på hotellet har fri tilgang til hele helga. 

Prisen på konferansen kommer senere. Det vil være omtrent 500 kr billigere å sove i telt enn å sove på hotellet. Reise er ikke inkludert i prisen. Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifond-støtte, vil 50% av deltakeravgiften og opptil 50% av reiseutgiftene bli refundert (maksimalt støttebeløp kommer senere). Konferanseavgiften betales til 3000.16.88487. Merk innbetalingen med «navn» og «lederkonferansen 2019».

Konferanseavgift (kommer senere)
For å sove i telt: 
For å sove på enkeltrom: 
For å sove på dobbeltrom: 
For å sove på tremannsrom: 

Hvis du bor i nærheten og ikke ønsker overnatting eller hvis du kun har mulighet til å delta på deler av konferansen kan du velge dagpakker. Prisene kommer snart. Ta kontakt på e-post om du ønsker dagpakker. 

Reise
Scandic Lillehammer hotell ligger i Lillehammer. Det vil bli satt opp fellesbuss fra Oslo Lufthavn Gardermoen fredag med avreise kl. 17:00 og 18:30 som bruker ca. 2 timer til hotellet. På søndag har bussen avreise tilbake til Gardermoen kl. 14:00. Fellesbussen koster 350 kr tur/retur. 

Ellers så går det NSB tog fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Lillehammer hver time som bruker 1 t og 40 min. Samme tog fra Oslo S tar 2 t og 6 min, og koster fra 249 kr. Det går også tog fra Trondheim flere ganger daglig. Det tar ca. 18 min å gå fra togstasjonen til hotellet, men mesteparten av veien er oppoverbakke. Du kan også bestille taxi på telefonnummer 06565. Det er gratis parkering for de som kommer med bil.

Program
Alle rovere og ledere født i '03 og tidligere er invitert til Lederkonferansen. På fredag er det middagsbuffet ca. mellom 19:00 og 21:00 og programmet starter kl. 21:00. På søndag vil det siste programmet være ferdig til kl. 13:00, og lunsj etter det. Temaet for konferansen og program kommer senere. 

 

Påmeldingsskjema kommer, men hold av datoen allerede nå. 

Toppbilde: Helene Moe Slinning