Lederkonferansen 2017 vil være en plass der rovere og ledere får tid til å fylle på med ny energi og inspirasjon, samt lære seg mye nytt. Dette er også en god anledning til å ta turen sammen med alle ledere og rovere i speidergruppen for å skape et enda bedre felleskap.

MÅLET MED KONFERANSEN er at alle skal lære seg noe nytt og alle skal bli kjent med noen nye. Det er roverne og lederne i KFUK-KFUM-speiderne som gir barn og unge i hele landet mulighet til å bli en del av speiderbevegelsen. Det er rovere og ledere som arbeider frivillig med å planlegge og gjennomføre speidermøter, turer og leir og driver organisasjonen vår framover.

SOM ROVER ELLER LEDER har du som oppgave å gi de beste forutsetningene for at dine speidere lærer å lede seg selv. Det er et stort ansvar og en viktig oppgave, men det skal samtidig være lærerikt, utfordrende og gøy. For å trives og utvikles i de lederoppgaver du har, er et støttende lederfelleskap viktig. Lederpleie er noe man lett glemmer fordi det alltid er så mye annet å gjøre, men det er like viktig å fokusere på lederteamet som å fokusere på speiderne i gruppen!

PROGRAM FOR KONFERANSEN
Alle rovere og ledere er invitert til Lederkonferansen. Temaet er Ungt lederskap – voksent nærvær som vil være en rød tråd gjennom hele helgen. Programmet blir variert, med aktiviteter

innendørs og ute. Dette er ikke konferansen der du sitter stille på forelesninger hele helgen! Deltagerne velger selv hvilke kurs og workshops de deltar på. Mer informasjon om kursene og workshoppene, samt fullstendig program lanseres senest 1. juni på kmspeider.no/lederkonferansen.

PRAKTISK INFORMASJON
Lederkonferansen 2017 arrangeres 27. til 29.oktober på Scandic Hell i Trøndelag. Påmeldingen starter 1. juni. Når du melder deg på konferansen skal du velge hvilke kurs og workshops du ønsker å delta på. Mange av kursene har begrenset plass og påmeldingen skjer etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Prisen på konferansen er 2500 kr per deltaker. Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifond-støtte, vil 50% av deltakeravgiften blir refundert. Reise er ikke inkludert i prisen.