Ønsker dere å dra på leir uten å planlegge den selv? Bli med på leir på Nordtangen neste sommer! Ta med egne patruljekasser, leirutstyr og telt og møt opp. Vi sørger for mat og drikke, og det vil bli aktiviteter som kanopadling, haik, bading, lek og moro. Dere vil garantert få en god leiropplevelse!

Alle deltakerne grupper/patruljer må ha med en leder over 18 år. Alle ledere vil få dugnadsoppgaver under leiren for å drifte leiren og programmet, men dere slipper planleggingen og de praktiske oppgavene utover det å få med seg speiderne på leir.

Leiren er for alle, men programmet er spesielt tilpasset speidere som har gått ut av 5.trinn våren 2019, og eldre. Familiespeidere er også velkommen!

Dere kan selv bestemme når dere vil komme og reise, og hvor mange dager dere vil være.

Alle speidere uansett forbund er velkomne med.

Priser:

Ordinær pris kr 2000,- per uke eller kr 400,- per døgn. Det gis søskenmoderasjon på kr 1700,- per person per uke fra og med andre barn. Det vil si at melder du på to søsken blir prisen kr 3700,-. 

Familiespeidere 3-7 år kr 550,- per uke eller kr 150,- per døgn. Under 3 år: Gratis. 

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Påmelding

Gjøres gruppevis til post@kmspeider.no. Last ned dette skjema og fyll ut feltene for deres speidere og ledere. 

Mer informasjon? Send epost til: Per Ove Løkstad, pol@lrk.no

Toppbilde: Anette Tjomsland