Norsk Roland er for deg som har deltatt på minst ett patruljeførerkurs, har minst ett år igjen som patruljefører, og som liker leirliv og praktisk speiding. Passer for motiverte speidere. Født i ’03–’01

Norsk Roland kanskje det mest utfordrende, men også det beste patruljeførerkurset du kan delta på. Du drar ikke på Norsk Roland hvis trenger et deilig avslappende leirliv, men bli med hvis du vil lære alt som er å lære om praktisk og teoretisk speiding.

På Norsk Roland er programmet fullpakket. Avansert leirbygging, leirplanlegging og kyndig patruljeledelse på leir. Avansert førstehjelp, knuter og spleis. Planlegging, natur og friluftsliv, kjennskap til speiding i Norge og utlandet, patruljen på haik, programtips og mye mer.

Vi kan love at du vil komme hjem med inspirasjon og ideer til speidermøter, turer og leirer. Etter å ha deltatt på Norsk Roland er du blitt en bedre patruljefører!

Norsk Roland er et av våre mest tradisjonsrike kurs. I 2017 blir det arrangert for 129. og 130. gang.

Prisen er 2300 kr. Gir Frifondstøtte. Husk å søke innen 1.oktober. Klikk her for å lese mer om hvordan man søker støtte.