The Olave Baden-Powell Society (OB-PS) er et globalt nettverk av støttespillere som gir økonomisk støtte til "Girl Guiding and Girl Scouting" bevegelsen under verdensorganisasjonen WAGGGS .

4.-7. juni 2020 samles det globale OB-PS nettverket i Bergen for deres årlige konferanse, som i år har tittelen "Climb any Mountain", "bestig et hvert fjell". Med denne tittelen ønsker man å belyse hvordan jenter og unge kvinner over hele verden kan utvikle seg selv og oppnå sine ambisjoner ved hjelp av et støttende og oppmuntrende nettverk. Temaet for konferansen vil fokusere på hvordan man kan bruke nettverket for å støtte jenter og kvinner som rammes av klimaforandringene.

Det blir et tettpakket arrangement med nettverksbygging, omvisninger, og inspirerende foredrag med foredragsholdere som Liv Arnesen, Pål Nesse, Solveig Schytz, og Kristin Halvorsen.

Konferansen er beregnet for OB-PS medlemmer og støttespillere, eller dem som er interessert i å bli en del av nettverket.

Du kan lese mer om OB-PS her, og konferansen her.

Påmelding finner du her.

Pris: $995 USD (omtrent 9140 kr)

Pris for påmelding etter 31. januar 2020: $1095 USD (omtrent 10 060 kr)

Kontaktinformasjon

Kontaktperson for OB-PS Bergen er Sidsel Grønlund, som kan nås på e-post eller +47 913 47 356.

For kontakt med OB-PS sitt hovedkontor send epost til obps@wagggs.org eller ring +44 (0) 207 433 6438 eller +44 (0) 207 433 6477