På Pefftival møter du speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops i livredning og førstehjelp. På kvelden blir det kule konserter og leirbål.

Innhold

I år er tema livredning og førstehjelp. Mer informasjon om programmet kommer snart.

Fredag:

13.00 Arrangementsavslutning
15.00 Fellesbuss ankommer Gardermoen

Deltakeravgift

600 kr for medlemmer i KFUK-KFUM-speiderne. Medlemmer av andre organisasjoner tilknyttet YMCA, YWCA, WAGGGS og WOSM betaler 100 kroner ekstra. Alle andre betaler 460 kr ekstra, en pris som tilsvarer medlemskontingenten til forbundet.

Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifondstøtte, vil 5opptil 50% av reiseutgiftene, bli refundert. Husk å søke innen 25.november 2019.

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Reise

Vi setter opp fellesbuss fra Oslo lufthavn Gardermoen på fredag klokken 18.00 og tilbake igjen slik at man er på Gardemoen klokken 15.00 på søndagen.

Det er også mulig å komme seg med tog til Gran. Derfra er det et lite stykke å gå til Nordtangen. Er det nok personer som velger dette kan vi bestille et togstopp på perrongen på Nordtangen.

Vi oppfordrer alle til å reise så miljøvennlig som mulig. Bruk denne miljøkalkulatoren for å se og regne på hvordan tog, buss, bil og fly påvirker miljøet vårt.

Overnatting

Man sover i telt man tar med selv. På forhånd kan man planlegge med noen man reiser med om man skal bo i telt sammen.

Mat

Alle måltider skjer i fellesskap i et stort mattelt. For å redusere avfall må alle deltakere ta med seg kopp, tallerken, skål og bestikk selv. Har du noen diettbehov ber vi om at det blir skrevet inn i påmeldingen slik at vi vet hva vi skal ta hensyn til.

Pakkeliste

• Telt
• Sovepose og liggeunderlag
• Klær etter været (dere skal være ute hele helga)
• Yttertøy etter været (dere skal være ute hele helga)
• Speiderskjerf
• Godt fottøy (regner det kan det være lurt med støvler)
• Kopp, tallerken, skål og bestikk
• Drikkeflaske
• Toalettsaker og annet personlig utstyr
• Badetøy og håndkle om man vil bade
• Sitteunderlag
• Skrivesaker
• Lommelykt eller hodelykt

Påmelding

Husk at du må logge inn om du allerede er medlem i KFUK-KFUM-speiderne for å melde deg på.

Påmeldingen finner du her

Påmeldingsfristen er 8.september.

Har du spørsmål om pålogging i HyperSys kan du lese mer om det her. Eller ta kontakt på hypersys@kmspeider.no for hjelp.

Stab

Har du lyst å være med som stab på Pefftival? !

Arrangementet støttes av: