Frivillighetens år 2022

Regjeringen har bestemt at 2022 skal være Frivillighetens år, og de har gitt Frivillighet Norge i oppdrag å lede arbeidet med gjennomføringen av året. Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen har sagt ja til å være høy beskytter for Frivillighetens år 2022.

Frivillighet Norge og Norsk Tipping har lansert en podkast kalt "Frivillig med Solveig Kloppen". Den skal feire de frivillige og vise oss at det er mye å lære på tvers av de ulike foreningene. Solveig vil snakke med frivillige fra ulike organisasjoner i hver episode. Les mer og klikk deg frem til podcasten her.

Arrangementskalender Frivillighetens år

Sjekk alle aktiviteter frivillige organisasjoner arrangerer i arrangementskalenderen her.

Speideren dag, 23. april 2022

Sammen har KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund valgt å markere 23.  april. Det er St. Georgsdag og speidernes egen dag. Vi pleier å markerde den sammen med millioner av andre speidere over hele verden og i 2022 vil vi markere den litt ekstra.

Legenden om St. Georg brukes som et symbol for det godes seier over det onde, og vi benytter dagen til å tenke på hva vi kan gjøre for å hjelpe andre. 

Hvor og hvordan vil vi markere dette?

Dagen markeres over hele landet av lokale speidergrupper. Vi vil legge ut oppdatert info på denne siden over arrangementer i hele Norge. Følg med på denne siden, som oppdateres underveis. Det kommer også et Facebookevent og vi sender ut email til speidere og ledere på nyåret, 2022.

Foto: Synne Hansen