Jeg heter Marta Radwanska og er IC-WAGGGS og styremedlem i KFUK-KFUM-speiderne. Jeg gjennomfører kurset Juliette Low Seminar, der jeg må gjennomføre et prosjekt i min speiderorganisasjon for å få kurset godkjent. Prosjektet mitt heter “Welcome to the WAGGGS World” og har som mål at flere speidere skal bli bedre kjent med og inspirert av WAGGGS. Jeg vil derfor invitere speiderne i DIN speidergruppe til å delta i prosjektet!

Både vandrere, rovere og ledere kan delta på WAGGGS-fresen. Alle speidere er velkommen, men særlig jenter og kvinner oppfordres til å delta. For at prosjektet skal bli godkjent av WAGGGS, må jeg vise til at minst 100 jenter har deltatt.  De første 100 jentene som fullfører får tilsendt en WAGGGS-pin som takkegave. 

Hvordan kan du delta?

 1. Alle speidere (eventuelt speidergrupper) som ønsker å delta på WAGGGS-fresen kan melde seg på WAGGGS-fresen i dette skjemaet.
 2. Speidere kan gjennomføre fresen alene eller i grupper, for eksempel som del av et speidermøte.
 3. De som skal gjennomføre fresen velger 3-5 oppgaver de ønsker å gjennomføre.
 4. Ta gjerne bilder underveis som jeg kan legge til i rapporten min.
 5. Jeg tar kontakt med alle som har meldt seg på fordi jeg trenger en kort tilbakemelding på hvordan fresen gikk. Derfor vil jeg be om:
  • En kort oppsummering
  • 1–2 bilder som er godkjent for bruk
  • Antall deltakere
  • Adresse til speidergruppen for utsending av WAGGGS-pin

Les mer om hvordan du kan delta på WAGGGS-fresen her.

Prosjektet mitt avsluttes 14. april 2023. Jeg håper dere synes at forslaget mitt er interessant og nyttig for dere, og at jeg klarer å nå målet om at minst 100 jenter skal bli bedre kjent med og inspirert av WAGGGS! Ikke nøl med å ta kontakt med meg hvis du har noen spørsmål.

Speiderhilsen,
Marta Radwanska, marta.radwanska@kmspeider.no

 


Miniatyrbilde: Håkon Kristoffersen
Toppbilde: Lars Røraas