Innhold på arrangementet

Du; ja du ja! Du som er rover og som er interessert i nye opplevingar. Du som er glad i eventyr og har lyst til å sjå eit nytt land saman med nye menneske som kjem til å verta dine venner for livet. Det er no du skal fylja med, for her kjem ein «heads up» til deg!

Sommeren 2022 er det Rovermoot i Irland!

Rovermoot er ein verdensleir for personar i alderen 18-26 år (fødd mellom 19. juli 1995 og 18. juli 2004). Dersom du er eldre (fødd 1995 eller tidlegare) kan du også vera med, men då gjennom det ein kallar IST (International Service Team).

Rovermoot 2022 skjer som sagt i Irland, og du skal ikkje berre på ein speidarleir, men du vil få oppleva eit heilt nytt land. Saman med patruljar på 10 og 10 vil de også verta fordelt i "tribes" på 40 personar. Saman reisar de rundt på ulike "trials" i Irland.

Ein reiser ikkje åleina, men saman med ein heil kontingent frå Noreg. Der vil ein få støtta og svar om det er noko du skulle lura på.

Le Chéile

Temaet for Moot 2022 er Le Chéile (leh kay-la) som oversettes til "sammen". Et gammelt irsk ordtak sier "Ní neart go cur le chéile" som betyr "Det finnes ingen styrke uten samhold". Moot vil samle tusenvis av speidere fra hele verden, for å dele kultur, lære av hverandre og lære nye ferdigheter.

• Deltakerprisen er 18 000 kr
    • Første innbetaling er på 10 000 kr (20. august 2021).
    • Andre innbetaling er på 8 000 kr (1. februar 2022).
    • Du må ha reiseforsikring og HELFO-kort, samt gyldig pass.
    • Prisen inkluderer leirkontingenten, profilplagg, merker, SpF-skjerf, og rundreise før og etter.
    • Reise til/fra Dublin er ikke inkludert i prisen og må ordnes selv.

• IST-prisen er 14 000 kr
    • Første innbetaling er på 8 000 kr (20. august 2021).
    • Andre innbetaling er på 6 000 kr (1. februar 2022).
    • Du må ha reiseforsikring og HELFO-kort, samt gyldig pass.
    • Reise til/fra Dublin er ikke inkludert i prisen og må ordnes selv.

Påmelding gjøres over Hypersys her. Påmeldingsfrist 01. mars 2021.
Du trenger ikke betale deltakeravgiften ved påmelding.

Meir informasjon om Moot 2022 finner du på deres nettsider her.

Kontaktinformasjon

Kontingentleder er Lillian Frette Litlehamar, og kontigentledelsen kan kontaktes på moot@kmspeider.no.
For spørsmål til forbundskontoret, ta kontakt med Madeleine på madeleine@kmspeider.no.

16th World Scout Moot - Norwegian Contingent
16th World Scout Moot Ireland