Planlegging av kortsalg

Alle grupper for tilsendt to kortpakker per medlem. Frist for endring av antall kortpakker/
avbestilling er 27. september. Kortpakkene sendes ut i uke 44 og de skal betales innen 15. desember

25. november: Søknadsfrist for Frifondstøtte for arrangementer, turer og kurs.

Mer informasjon om Frifond og hvordan gruppen søker om penger finner du her.

Desember

Lage gruppekalender

Det letter arbeidet til enhetslederne hvis gruppen har laget en felles terminliste med arrangementer fra gruppen, menigheten, kretsen og forbundet. Finn ut hvilken form som passer for dere, og ha en oppdatert fil tilgjengelig for alle lederne i gruppen.

Planlegg sommerens leir

Det er viktig å få ut informasjonen om sommerens leir allerede før nyttår. Send ut informasjon om dato. Reklamer også for dette på e-post og der gruppen holder til. Lag gjerne plakater til å henge opp i speiderlokalet. Sommeren 2020 er det mange som har kretsleir. Sørg for at informasjonen om leiren formidles til alle speidere og foresatte.

Hvis ikke alle aldersgrupper er invitert med på kretsleiren kan dere kanskje tenke på om det er aktuelt å gjøre noe for stifinnerne? Kanskje dere kunne arrangere en minileir i en av de siste helgene før sommeren? Eller noen dager i  sommerferien?