Hvert tredje år avholder World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS) sin verdenskonferanse. En verdenskonferanse er som et speiderting/landsting, men her møtes speidere fra hele verden for å diskutere speiderpolitikk på globalt nivå. Under konferansen diskuteres og vedtas blant annet organisasjonens strategi for de neste tre årene og det velges nye medlemmer til verdensstyret (World Board). Les mer om WAGGGS sin verdenskonferanse.

Som ungdomsdelegat vil du være del av den norske delegasjonen som representerer Speiderne i Norge, og som består av medlemmer fra KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund. Du vil også få opplæring i alt du trenger å vite før verdenskonferansen gjennom felles forberedelser sammen med resten av den norske delegasjonen. Forberedelsene vil foregå digitalt.

Vi søker deg som:

• er kvinne mellom 18 og 25 år.
  • er interessert i internasjonal speiding og har lyst til å lære mer.
  • har lyst til å lære mer om hvordan WAGGGS er bygget opp.
  • kan kommunisere på engelsk.
  • kan sette av tid til forberedelser.
  • ønsker å videreformidle det du lærer på konferansen.

Høres dette spennende ut? Fyll ut dette søknadsskjemaet innen 15. januar

Hvis du blir tatt ut til å representere Speiderne i Norge får du dekket deltakeravgift, reise og opphold. Husk at du muligens må beregne ekstra reisedager og oppmøte en dag før konferansen.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med Marta Radwanska (IC WAGGGS i KFUK-KFUM-speiderne) på marta.radwanska@kmspeider.no eller Silje Kroken (IC WAGGGS i Norges speiderforbund) på silje@speiding.no. Spørsmål til forbundskontoret kan stilles til Monika på monika@kmspeider.no.