Hvem passer oppdraget for

Å være stab på Eventyr Utland Sveits passer godt for deg som er reiselysten, er interessert i internasjonal speiding og har lyst til å øve deg som reiseleder. For å være med i staben trenger du ikke ha deltatt på Eventyr Utland Sveits selv, men du bør ha erfaring med internasjonal speiding, patruljeledelse samt reiser til utlandet. Siden programmet inneholder flere vinteraktiviteter, er det også en fordel om du er interessert i vinterfriluftsliv og kan å stå på ski eller snowboard. 

Søk om å bli stabsmedlem på Eventyr Utland Sveits innen 1. oktober
 

Om arrangementet

Eventyr Utland Sveits arrangeres fra 22. til 27. februar 2024. På turen lærer deltakerne mer om internasjonal speiding og blir kjent med nye speidervenner. I tillegg får deltakerne oppleve flere ulike vinteraktiviteter, som å stå på ski eller snowboard i de sveitsiske alpene, dra på kjelketur og andre ting Sveits har å by på. All overnatting vil skje på WOSM sitt internasjonale speidersenter i Kandersteg. Staben vil også få ansvar for å holde fagøkter om et spesielt tema, i tillegg til å snakke om tro og tvil.

Deltakeravgift

Som stab på Eventyr Utland Sveits må du betale en deltakeravgift, men denne er billigere enn deltakeravgiften til deltakerne. I 2024 vil den være på omtrent kr. 2500 (nøyaktig pris kommer). Deltakeravgiften dekker mat, aktiviteter, reisen tur/retur Oslo Lufthavn - Zürich, reisen til/fra flyplassen i Zürich samt lokaltransport i Sveits. Merk: Reisen til/fra Oslo Lufthavn er ikke inkludert i deltakeravgiften og må dekkes selv. Når du har fått bekreftet din plass på turen, kan du betale deltakeravgiften til 3000.16.88487 og merke med «Stab: Navn» og «Eventyr Utland Sveits».

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer om deltakerfondet og søk om støtte til deltakelse.