Oppgave:

Programutvalgets formål er å utvikle materiell og programtiltak som engasjerer både ledere og speidere. Programutvalgets arbeid skal være i tråd med forbundets mål, strategier og tiltaksplaner. Vår organisasjon skal kjennetegnes av unge, engasjerte og inkluderende ledere for stolte og aktive speidere. For å oppnå dette må speiderprogrammet føles relevant, lærerikt og gøy.

Aktuelle fokusområder er møteplanleggeren, videreutvikling og kvalitetssikring av merker, semesterplaner og møteforslag. Eksempler på tidligere oppgaver utvalget har jobbet med er Escape Room på landsleiren og innspill til strategiaktivitetspakke og nye aktivitetsmerker. 

I perioden 2020-2025 har KFUK-KFUM-speiderne en ny strategi med visjonen "Rundt våre leirbål er det plass til alle". En viktig oppgave denne perioden er derfor å utvikle aktiviteter og tiltak som iverksetter vår nye strategi.

Programutvalgets mandatet finner du i sin helhet her. Utvalget har nå to ledige plasser.

Dette får du:

Som medlem i utvalget kommer du til å få utvikle og gjennomføre kampanjer, arrangementer og prosjekter. Samtidig får du større kjennskap til KFUK-KFUM-speidernes program og vårt arbeid på nasjonalt nivå. Som medlem av programutvalget bidrar du til å engasjere ledere og speidere.

Du har:

Interesse for, og evne til å utvikle og gjennomføre prosjekter og tiltak. Du liker å tenke nytt og kan ta prosjekter fra tanke til ferdig produkt.
Oppnevningsperioden er på to år og starter fra høsten 2022. 

Høres dette interessant ut? Send inn søknad ved å fylle ut skjemaet under.

Mer informasjon får du ved å kontakte Carina på carina@kmspeider.no