Strategi

I pakken vil du finne et aktivitetshefte til hvordan dere kan ta med strategien til speidergruppa. Aktivitetene er lagt opp som et møteforslag og som dekker kravene for aktivitetsmerket Strategi. Merker er likt for alle arbeidsgrener og kan deles ut til alle som har vært med på møtet. Dere får også en plakat med strategien på som kan henges på speiderlokalet, i kirka, speiderhytta eller der dere har speidermøtene deres.

Her kan du laste ned aktivitetsheftet.
Her kan du se merkekravene til aktivitetsmerket Strategi.
Her finner du møteforslag til "Ta med strategien til speidergruppa".

Miljø

Det er et stort engasjement for å ta vare på naturen i KFUK-KFUM-speiderne og derfor er det nå laget flere programaktiviteter som setter fokus på klima og miljø. I pakken vil du finne en oversikt som viser de helt nye klima- og miljømerkene for alle aldersgrener. Disse finner du snart også i aktivitetsbanken. Vi legger også med «Klimahåndbok» laget av KFUK-KFUM-Global med informasjon, forslag til aktiviteter, klimamyter og tips og triks til å leve mer miljøvennlig.