Dagskurs - Førstehjelp Speider

Dette kurset er spesielt rettet mot deg som har ansvar for andre, og fokuserer på vanlige sykdommer og skader som opptrer i speidersammenheng.

Dato: 21. mars 2020. 
Sted: Speidersenteret i Bergen.
Hvem: Rovere og ledere, 17 år og eldre. 
Påmelding: Innen 8. mars. 

Lederkursbonanza 

Velkommen til en helg der du kan velge mellom mange ulike kurs! Ta med med deg ledergruppa til Nordtangen denne helga for kurs i førstehjelp, andakt, speiderprogram i praksis og barn med spesielle behov. Kurset er for rovere og ledere.

Dato: 27.–29. mars 2020. 
Sted: Nordtangen, Gran på Hadeland. 
Hvem: For rovere og ledere, 17 år og eldre. Det er maks 40 plasser på dette kurset, så meld deg på i god tid for å sikre deg en plass.
Påmelding: Innen 8. mars. 

Vinter-Roland 

Har du en drøm om å kunne ta med patruljen din på vintertur? Vil du oppleve hvordan det er å våkne opp i en snøhule? Da er Vinter-Roland det perfekte kurset for deg.

Dato: 3.–8. april 2020.
Sted: Utsikten, Odda.
For hvem: Vandrere født '05-'03. 
Påmelding: Innen 15. mars.

Turledelse Vinter

Vil du dra på lederkurs der du lærer om hvordan du kan ta med speidere på tur på vinterstid? Bli med på et hyggelig og lærerikt kurs med dyktige instruktører i starten av påska.

Dato: 4.–8. april 2020.
Sted: Hardangervidda, Finse 
For hvem: For rovere og ledere, 17 år og eldre.
Påmelding: Innen 15. mars.

Ekspedisjon Vinter

Ekspedisjon vinter er et perfekt kurs for alle som har vært på Vinter-Roland, eller har tilsvarende kunnskaper fra vinterfriluftsliv. Det er derfor ingen grunn til å sitte hjemme dersom du ønsker å få bruke det du lærte på Vinter-Roland i fjor eller året før. Dette er en flott mulighet til å få gå på flere dagers tur i vinterfjellet med tett oppfølging og god veiledning fra staben.

Dato: 4.–8. april 2020.
Sted: Haukeliseter
For hvem: Speidere og rovere født i '04-'02.
Påmelding: Innen 15. mars.