Vår teamleder for program og ledertrening går ut i foreldrepermisjon, og vi søker nå en dyktig vikar i hennes fravær. Stillingens hovedoppgave er å ha ansvar for KFUK-KFUM-speidernes ledertrening, kompetanse- og kursutvikling. 

Vi søker etter deg som vil gi barn og unge gode mestrings- og fellesskapsopplevelser, og være med på å utvikle nye ledere! Du liker å ha kontakt med mennesker, er initiativrik og strukturert, og liker å utvikle ideer, prosjekter og mennesker i samarbeid med frivillige. Du bør være praktisk og løsningsorientert, kunne jobbe selvstendig og i team, være resultatbevisst og serviceinnstilt. Vi lover deg en engasjerende jobb med mening, og mulighet til å gjøre en forskjell for andre.

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for lederkurs, rekruttering og oppfølging av kursholdere. 
  • Lede arbeidet med ledertrening og lederutvikling i organisasjonen. 
  • Være koordinator for organisasjonens ledertreningsutvalg. 
  • Behandle saker om ledertrening, kompetanse- og kursutvikling.
  • Søknader og rapportering til ulike støtteordninger. Ansvar og oppfølging av avtalte prosjekter. 
  • Bidra i teamets øvrige program- og organisasjonsutviklingsarbeid. 
  • Det er mulighet for teamlederrolle avhengig av søkers kompetanse og egnethet. Rollen innebærer daglig ansvar og oppfølging av teamets fem medlemmer, budsjettoppfølging og ansvarsløsning. Spesifiser gjerne i søknaden om dette er aktuelt. 

Høyere utdanning, og erfaring fra speiderarbeid eller annet frivillig arbeid er en fordel, men ikke noe krav.

Stillingen er et ettårig vikariat i 100% stilling med oppstart i desember 2020, eller etter nærmere avtale. Stillingen inngår i program- og organisasjonsutviklingsteamet med seks ansatte. Noe kvelds- og helgearbeid må regnes med. Søkeren må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM-speidernes verdigrunnlag. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, lønn etter avtale, god forsikring- og pensjonsordning, telefon- og treningsgodtgjørelse, fem ukers ferie, og fri i romjul og påske. Vi er 12 ansatte på forbundskontoret og vi holder til i trivelige lokaler i KFUM-bygget i Oslo med egen kantineordning.

Henvendelser om stillingen kan gjøres til teamleder for program- og organisasjonsutviklingsteamet Elise Irene Kjelling tlf. 406 08 566, eller generalsekretær Svein Olav Ekvik på 412 18 110.

Søknad med CV sendes senest innen 27. september til soknad@kmspeider.no

 

 


Norges KFUK-KFUM-speidere er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner med 10 000 medlemmer fordelt på 250 grupper over hele landet. Vi driver et aktivt speiderarbeid for barn og unge med fokus på kristen tro, fellesskap, personlig utvikling, friluftsliv og samfunnsengasjement.