Søkeren må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM-speidernes verdigrunnlag, like å ha kontakt med mennesker og være resultatbevisst. Erfaring fra speiderarbeid eller annet frivillig arbeid er en fordel.

Arbeidsoppgaver:

  • Starte og følge opp nye speidergrupper.
  • Utvikle materiell, verktøy og metoder for nystart og rekruttering.
  • Identifisere muligheter for vekst, foreslå og iverksette tiltak.
  • Utvikling, støtte og oppfølging av speidergrupper.  
  • Oppfordre til og støtte lokale rekrutteringstiltak.
  • Informere om og implementere aktuelle prosjekter.

Det er ønskelig at kandidaten har høyere utdanning. Erfaring fra salg, rekruttering, markedsføring eller organisasjonsutvikling er en fordel. Du bør være praktisk og løsningsorientert, kunne jobbe selvstendig og i team, være resultatbevisst og serviceinnstilt.

Stillingen inngår i program- og organisasjonsutviklingsteamet med seks ansatte. Vi tilbyr lønn etter avtale, god forsikring- og pensjonsordning, telefon- og treningsgodtgjørelse, fem ukers ferie, og fri i romjul og påske. Vi er 11 ansatte på forbundskontoret og vi holder til i trivelige nyoppussede lokaler i KFUM-bygget i Oslo med egen kantineordning.

Henvendelser om stillingene kan gjøres til generalsekretær Svein Olav Ekvik, på tlf. 412 18 110.

Tiltredelse etter avtale.

Søknad med CV sendes innen 8. oktober 2017 til post@kmspeider.no.

 


Norges KFUK-KFUM-speidere er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner med 11 000 medlemmer fordelt på 250 grupper over hele landet. Vi driver et aktivt speiderarbeid for barn og unge med fokus på kristen tro, felleskap, personlig utvikling, friluftsliv og samfunnsengasjement.