Vi søker to speidere mellom 18 og 30 år som kan representere den norske delegasjonen på Go Global, som arrangeres 28. til 30. oktober i Helsinki, Finland.

Go Global er et nordisk arrangement som passer godt for deg som har litt erfaring med internasjonal speiding. I løpet av helgen skal deltakerne lære mer om hva de nordiske speiderorganisasjonene jobber med, dele erfaringer fra eget arbeid, og bedre det internasjonale samarbeidet på tvers av speiderforbund. I tillegg vil deltakerne lære mer om relevante samfunnsproblemer og bli enda bedre kjent med verdensorganisasjonene WAGGGS og WOSM.

Hver av de nordiske delegasjonene skal forberede en workshop for de andre deltakerne, som de mener passer til temaet for arrangementet. Den norske delegasjonen vil bestå av speidere fra både KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund. Vi vil legge til rette for at den norske delegasjonen får mulighet til å samarbeide om denne oppgaven før avreise.

Synes du dette høres spennende ut?
 

Send inn søknad innen 18. september

Blir du tatt ut til å representere Speiderne i Norge får du dekket deltakeravgiften for arrangementet og inntil kr. 1500 av reiseutgiftene dine. Påmelding skjer samlet gjennom forbundet.

Spørsmål kan sendes til monika@kmspeider.no.