Oppgave:

Programutvalgets formål er å utvikle materiell og programtiltak som utfyller det nye speiderprogrammet, og hjelper speiderledere å planlegge engasjerende speidermøter og turer. Oppgaver vil være å finne kampanjer og prosjekter som hjelper grupper og kretser til å bruke speiderprogrammet, øke samfunnsengasjementet, og gi speiderne opplevelser for livet. Utvalget kan også jobbe med program rettet mot en spesifikk aldersgruppe, der speiderne får fordype seg i temaer fra speiderprogrammet. Aktuelle fokusområder er møteplanleggeren, videreutvikling og kvalitetssikring av merker, semesterplaner og møteforslag. 

Programutvalgets mandat finner du i sin helhet her.

Dette får du:

Som medlem i utvalget kommer du til å få utvikle og gjennomføre kampanjer, arrangementer og prosjekter. Samtidig får du større kjennskap til KFUK-KFUM-speiderne på nasjonalt nivå, og du har mulighet til å påvirke hvordan organisasjonen skal jobbe med det nye speiderprogrammet.

Du har:

Interesse for, og evne til å utvikle og gjennomføre prosjekter. Du liker å tenke nytt og kan ta prosjekter fra tanke til ferdig produkt.

Oppnevningsperioden er på to år og starter fra høsten 2017.

Høres dette interessant ut? Send inn søknad ved å fylle ut skjemaet under.

Mer informasjon får du ved å kontakte teamleder for program, Håkon Skahjem, på hakon@kmspeider.no eller mobil 47015153.