Oppgave:

Programutvalgets formål er å utvikle materiell og programtiltak som engasjerer både ledere og speidere. Programutvalgets tiltak skal være i tråd med forbundets mål, strategier og tiltaksplaner. Vår organisasjon skal kjennetegnes av unge, engasjerte og inkluderende ledere for stolte og aktive speidere. For å oppnå dette må programmet føles relevant, lærerikt og gøy.

Aktuelle fokusområder er møteplanleggeren, videreutvikling og kvalitetssikring av merker, semesterplaner og møteforslag.

Fra 2020 har vi en ny strategi med visjonen "Rundt våre leirbål er det plass til alle". En viktig oppgave denne perioden vil derfor være å utvikle tiltak som iverksetter vår nye strategi.

Programutvalgets mandatet finner du i sin helhet her. Vi har nå to ledige plasser.

Dette får du:

Som medlem i utvalget kommer du til å få utvikle og gjennomføre kampanjer, arrangementer og prosjekter. Samtidig får du større kjennskap til KFUK-KFUM-speiderne på nasjonalt nivå. Som medlem av programutvalget bidrar du til å engasjere ledere og speidere.

Du har:

Interesse for, og evne til å utvikle og gjennomføre prosjekter. Du liker å tenke nytt og kan ta prosjekter fra tanke til ferdig produkt.

Oppnevningsperioden er på to år og starter fra våren 2020.

Høres dette interessant ut? Send inn søknad ved å fylle ut skjemaet under.

Mer informasjon får du ved å kontakte teamleder for program- og organisasjonsutvikling Elise Irene Kjelling på elise@kmspeider.no.