Oppgave:

Bli med i ledertreningsutvalget for å gjøre ledertreningen vår enda bedre! I KFUK-KFUM-speiderne ønsker vi å utvikle og rekruttere nye ledere, og legge til rette for at det er plass til alle rundt vår leirbål. I ledertreningsutvalget jobber vi med å gjøre dette til virkelighet!

I ledertreningsutvalget har vi ansvar for innhold i lederkursene våre, og vi oppdaterer kursmenyen når det er behov for det. Vi jobber også med å finne nye kursholdere, og arrangerer kursholdersamlinger for de kursholderne vi allerede har. Vi skal følge opp evalueringen av ledertreningen og informere kretser og grupper om forbundets ledertrening og kursmeny. 

Her er eksempler på ting ledertreningsutvalget jobber med:

  • markedsføring av ledertreningen på kretsforum og landsting
  • samlinger for kursholdernettverket på lederkonferansen og roverleir
  • materiell til kurs i grenseoverskridende atferd
  • oppdatere kursveiledninger og måldokumenter til vandrer- og lederkurs
  • lederstien og hvordan ta vare på frivillige
  • rekruttere kursholdere
  • innspill på nye måter å ha ledertrening på
  • nye lederkurs sammen med kursholdere
  • digitale ressurser, webinarer og kurs for ledere
  • arrangere ledertur

Ledertreningsutvalgets mandat finner du her.

Medlemmer i utvalget er Caroline Jensen, Einar Dahle og Silje Øderud. Utvalget koordineres av teamleder for program- og organisasjonsteamet Elise Irene Kjelling. 

Dette får du:

Som medlem i utvalget kommer du til å få videreutvikle forbundets vandrer- og lederkurs og kursholdere. Samtidig får du større kjennskap til KFUK-KFUM-speiderne på nasjonalt nivå, og du har mulighet til å påvirke hvordan organisasjonen skal jobbe med ledertrening.

Det er veldig fleksibelt å være med i utvalget. Du kan være med å bestemme hvor mye du kan være med på og ha ansvar for. Vi har omtrent to fysiske møtehelger i året og nettmøter omtrent annenhver måned. I tillegg er utvalget representert på andre forbundsarrangementer som roverleir, lederkonferansen, kretsforum, kurs osv.  Forbundet dekker reise og opphold på alle møtehelger og forbundsarrangementer som utvalget er på. Alle i ledertreningsutvalget kan også delta på et av forbundets lederkurs helt gratis. 

Du har:

Interesse for lederutvikling og lederkurs, samt et ønske om å formidle kurstilbud til andre ledere. 

Høres dette interessant ut? Send inn søknad ved å fylle ut skjemaet under.

Mer informasjon får du ved å ta kontakt med Elise Irene Kjelling på elise@kmspeider.no/40608566 eller kontakte utvalget på ledertreningsutvalget@kmspeider.no