13.-15. november er det Ung media-samling for speidere født i '06 - '94. I løpet av samlingen vil vi produsere filmer til vår aktivitetsbank og sosiale medier. Arrangementet vil blir holdt på Østlandet. Viser det seg å ikke være mulig å møtes fysisk, vil programmet tilpasses og samlingen være over internett. Bli med å skape fremtidens speiderambasadører! 

I stab på Ung media kan du være med på å planlegge programmet, markedsfører samlingen på sosiale medier, hente inn eksterne og interne foredragsholdere, holde kurs og bidrar til å skape årets morsomste møteplass for kommunikasjonsinteresserte. Du utvikler deg innenfor fagfeltet og får gode erfaringer som en del av staben.Vi oppfordrer erfarne og ferske stabsmedlemmer til å søke! Du kan lese mer om arrangementet her

Staben har ansvar for å planlegge i forkant av arrangementet og må være med på selve samlingen. Dere får dekket utgifter i forbindelse med planlegging, selve samlingen og reise. 

Du må:

  • Ha politiattest i orden.
  • Ha erfaring med kommunikasjonsarbeid.
  • Ha erfaring med, eller lyst til å lære mer, om å holde kurs. 

Høres dette interessant ut?
Send søknad til Katrine Andersen på e-post katrine@kmspeider.no eller fyll ut skjema nedenfor innen 2. august. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål. 

Foto: Daniel H. Widnes