OM ST.GEORGSDAGEN

St. Georg er speidernes skytshelgen. 23. april hvert år feires han av speidere over hele verden.
Det var Baden-Powell selv som utpekte St. Georg til speiderbevegelsens beskytter, og dermed feires St. Georgsdagen av speidere over hele verden. Det er vanlig at speidere benytter dagen til å fornye speiderløftet sitt. Her finner du aktiviteter for å lære mer om St.Georg og St.Georgsdagen.

NORGES STØRSTE SPEIDERTUR

Natt til 23.april arrangeres Norges største speidertur. Alle inviteres til å delta med å sett opp telt i hagen, i stua, eller et annet sted, heng opp hengekøya på balkongen, eller slå deg ned på en madrass under spisebordet. Bruk fantasien og lag det koselig, det er mange muligheter! Her finner du noen tips og aktiviteter til Norges største speidertur:

#SPEIDERSKJERFDAGEN

Bli med på speiderskjerfdagen! Når du står opp torsdag 23. april, ta på deg speiderskjerfet ditt og gå med det hele dagen, enten du er hjemme eller ute. Du kan være skikkelig stolt av å være med i verdens største og beste barne- og ungdomsbevegelse! Den internasjonale speiderskjerfdagen markeres 1. august hvert år, men siden de fleste norske speidere har sommerferie da, vil vi heller bruke St. Georgsdagen til å vise at vi er speidere.